SHFRYTËZIMI I PYJEVE

Kompania “Bekom Co” ka makina moderne për shfrytëzimin e pyjeve malazeze. Si një firmë e njohur që jemi, ne kemi nënshkruar me Qeverinë e Malit të Zi kontrata afatshkurtra dhe afatgjata koncesionesh për shfrytëzimin e lëndëve të para drusore në të gjithë territorin e Malit të Zi.


Punonjësit tanë janë përherë në terren, hapin rrugë pyjore dhe sjellin lëndën e parë, e cila pas përpunimit në formën e prodhimit të gatshëm mbërrin tek blerësit si në Mal të Zi, ashtu edhe jashtë shtetit. 

GALERIA

FOTO